Over Dat.mobility

Dat.mobility is dé expert in ict-oplossingen en data-analyses op het gebied van mobiliteit. Of het nu gaat om het monitoren, het managen of het plannen ervan: Dat.m​obility biedt oplossingen. Onze klanten zijn verkeersadviseurs, planners, beleidsmakers, vervoerders, wegenbouwers en distribiteurs. Maar ook marketeers, parkbeheerders of event-organisatoren. Dat.m​obility is Smart Mobility.

Missie
Dat.m​obility​ maakt mobiliteitskeuzes inzichtelijker, eenvoudiger en beter. Voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. Dat doen we vanuit kennisleiderschap en maatschappelijke meerwaarde met goed onderbouwde en gebruiksvriendelijke oplossingen en adviezen.

Visie
Vanuit onze kennis op het gebied van mobiliteit, ICT en verkeersmodellering weten wij de juiste informatie te creëren vanuit uiteenlopende databronnen die mensen ‘anywhere, anytime, anyhow’ helpen de best mogelijke beslissingen te nemen als het gaat om mobiliteit.

Strategie
Op basis van onze bestaande producten, diensten, klanten en partners beoordelen we continu hoe we ons portfolio nog beter en slimmer op de klantwens kunnen laten aansluiten. Om dat te bereiken brengen we data, modellen, wensen en trends steeds meer samen in één flexibele informatie-architectuur waarbij inzicht in het verplaatsingsgedrag en oplossingen voor iedereen direct beschikbaar zijn.

Lees ons privacy statement. 

Dat.mobility is onderdeel van Goudappel.