NL | EN

Diensten

Delivering solutions

Improving your skills

Helping you advance

Making it work

Develop.DAT

Bent u op zoek naar maatwerk IT-oplossingen voor uw vraagstukken dan kunnen wij u uitstekend ondersteunen, gebruikmakend van onze expertise op het gebied van mobiliteit en IT.

Train.DAT

OmniTRANS trainingen zijn de ideale manier om optimaal met onze software te leren werken. Al onze trainingen zijn van hoge kwaliteit en gericht op resultaat. Persoonlijke aandacht staat centraal in alle processen, zowel voor, tijdens als na de training. Al onze open trainingen kunnen wij op maat maken voor uw organisatie.

Support.DAT

Zoekt u informatie over onze producten of diensten?
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van onze producten?
Ons service & support team helpt u graag verder!
U wordt snel en deskundig geholpen door een vast team van specialisten met kennis van onze producten en uw toepassingen.

Solve.DAT

Wij bieden diverse consultancy diensten aan met een team van GIS-, model- en dataspecialisten. Innovatieve oplossingen in het bieden van kwantitatieve informatie voor uw beslissingen of van uw klanten. Denk daarbij aan het ontsluiten en analyseren van geografische data en het ontwikkelen van methoden en technieken voor verkeersmodellering en -analyse.

Over onze diensten

DAT.Mobility maakt gebruik van haar kennis en expertise in consultancy projecten. Deze projecten variëren van het ontwikkelen van instrumenten voor monitoring en evaluatie, planning van het vervoer, modellering, intelligente transport systemen, speciale websites, real-time software voor verkeerscentrales tot het ontsluiten en analyseren van data binnen GIS. Onze klanten variëren van nationale overheden tot lokale autoriteiten, vervoerders en van grote internationale adviesbureaus en ondernemingen tot kleine lokale specialisten.