NL | EN

Werken bij DAT

Carrière

DAT.Mobility is een nieuw bedrijf dat barst van de ervaring en kennis. In DAT.Mobility is alle ICT expertise binnen de Goudappel Groep op het gebied van big data, modelmethodiek, geografische informatiesystemen en softwareontwikkeling samengebracht. Wij zien de grote kansen die intelligente en geïntegreerde systemen bieden. Kansen om niet alleen beter zicht, maar ook meer grip te krijgen op mobiliteitsgedrag. Bij DAT.Mobility werken slimme ontwikkelaars en mobiliteitsexperts aan slimme applicaties. Wij zijn ondernemers en gaan het avontuur graag aan.

DAT.Mobility ontwikkelt tools, maar biedt ook innovatieve maatwerkoplossingen, advies en trainingen, voor professionals bij overheden, semioverheden en bedrijven. Voor verkeersadviseurs, planners, beleidsmakers, vervoerders, wegenbouwers en distributeurs. Maar ook voor marketeers, parkbeheerders of evenementenbureaus binnen en buiten Nederland. Voor iedereen die werkt met mensen in beweging, of zelf in beweging is.

Vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.Afstudeeropdrachten

Wij hebben regelmatig stage- c.q. afstudeerplekken beschikbaar voor hbo'ers en academici informatica, toegepaste wiskunde of verkeerskunde.

Wanneer je bij DAT.Mobility stage loopt of een afstudeeropdracht verricht, wordt een ervaren collega je persoonlijke mentor. Deze mentor begeleidt je gedurende je stage of afstudeeropdracht. Je wordt betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden, zodat je zoveel mogelijk rendement uit je stage of afstuderen kunt halen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Luc Wismans, Teammanager Consultancy, telefoon 0570 666 111.

Huidige opdrachten

Ons bedrijf ging van start met een heuse hackathon